Ασφάλεια κι εμπιστοσύνη στην σχεδίαση πληροφοριακών συστημάτων - Πουλάκης, Ορέστης Κυριάκος - Κωνσταντίνος (2015)
Σε αυτήν την εργασία παρουσιάζεται η μεταφορά της εφαρμογής SecTro2 σε κινητές συσκευές Android. Στην πρώτη ενότητα αναλύεται η μεθοδολογία Tropos επέκταση της οποίας αποτελεί η μεθοδολογία Secure Tropos εστιάζοντας περισσότερο στην ανάλυση και μοντελοποίηση απαιτήσεων ασφαλείας. Η μεθοδολογία Secure Tropos περιγράφεται στην δεύτερη ενότητα. Η τρίτη ενότητα αφορά τα εργαλεία λογισμικού SecTro και SecTro2 και περιγράφει το καθένα καθώς και τον τρόπο λειτουργίας τους. Στην τέταρτη και τελευταία ενότητα περιγράφεται η μεταφορά συγκεκριμένων λειτουργιών του λογισμικού SecTro2 που πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια της συγκεκριμένης εργασίας ώστε να λειτουργούν σε κινητές συσκευές Android και αναφέρονται μελλοντικές επεκτάσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στο εγγύς μέλλον.