Τρισδιάστατη ψηφιακή οπτικοποίηση της ιστορίας του 3D animation - Μουσούρης, Σπυρίδων - Παναγής (2015)
Η παρούσα μεταπτυχιακή διατριβή μελετά την ιστορία του 3D Animation, κυρίως αυτό που συναντάμε στον κινηματογράφο. Στόχος η δημιουργία ενός animation που αφηγήται την ιστορία του μέσου. Αυτό βασίστηκε στην λογική ότι το μέσο αφηγήται την ιστορία του.