Μηχανισμός των Αντικυθήρων: δημιουργία τρισδιάστατου διαδραστικού μοντέλου και υποστηρικτικής εφαρμογής - Διόλατζης, Ιωάννης - Σταύρος (2015)
Τρισδιάστατη διαδραστική προσομοίωση του μηχανισμού των Αντικυθήρων κατασκευασμένη με συνδυασμό των προγραμμάτων Cinema 4D ,Unity 3d, Fractscape, Google Earth και χρήση κώδικα JavaScript και C#