MiTRIVILini: ένα χώρο-ευαίσθητο, συνεργατικό παιχνίδι για την πόλη της Μυτιλήνης - Αλμπανούδη, Ήρα - Ανδρέας (2015)
Η εφαρμογή που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της διπλωματικής διατριβής είναι ένα αλληλεπιδραστικό παιχνίδι με χρήση κινητών τηλεφώνων που διαχέεται υπολογιστικά στην πόλη της Μυτιλήνης. Μέσω αυτού του παιχνιδιού επιδιώκεται να γνωρίσουν οι παίκτες με ψυχαγωγικό τρόπο το πολιτισμικό και ιστορικό περιβάλλον της πόλης της Μυτιλήνης, το οποίο αναμιγνύεται αρμονικά με τον ψηφιακό κόσμο του παιχνιδιού. Τέλος, η εφαρμογή συνδέεται με την σελίδα κοινωνικής δικτύωσης Twitter και με αυτό τον τρόπο οι παίκτες μπορούν να αλληλεπιδράσουν κοινωνικά και να παρακολουθήσουν την πορεία άλλων παικτών.Η υλοποίηση πραγματοποιήθηκε για κινητά τηλέφωνα με λειτουργικό σύστημα Android.