"Ένας ιχνευτής του απείρου": εικονική έκθεση για τον Αντρέϊ Ταρκόφσκι: χρήση υπολογιστικών τεχνολογιών για την ανάδειξη του έργου του: δημιουργία πολυμεσικής εφαρμογής σε CD ROM - Βιδάλης, Δημήτριος - N. (2015)
Εικονική Έκθεση για τον Αντρέι Ταρκόφσκι. Δημιουργία ενός πολυμεσικού CD ROM με αντικείμενο μια θεματική περιδιάβαση σε όλες ταινίες του, όνειρα, παιδιά, πίστη κλπ. Τεκμηρίωση του κειμένου από αποσπάσματα video από συγκεκριμένες σκηνές των ταινιών του.