Μάριος Σπηλιόπουλος: πρόταση για μία εικονική έκθεση - Τζήρου, Γεωργία - Δημήτριος (2015)
Η μεταπτυχιακή διατριβή μελετά πρόταση για μια εικονική έκθεση ενός σύγχρονου Έλληνα εικαστικού, του Μάριου Σπηλιόπουλου. Μελετάται το έργο του και η αναγωγή του σε ρεύματα της σύγχρονης τέχνης ( εννοιολογική τέχνη, arte Povera, land art). Επίσης το έργο παρουσιάζεται αναλυτικά ως προς ενότητες έργων και τις εκθέσεις που τις αποτελούν Τέλος παρουσιάζεται η μελέτη και ο σχεδιασμός της εικονικής έκθεσης - δικτυακού τόπου που παρουσιάζει το έργο του καλλιτέχνη.