Ηλεκτρονικοί υπολογιστές και κυβερνοχώρος: μια κοινωνικο-ιστορική προσέγγιση: δημιουργία ιστό-τόπου για την εξέλιξη των ηλεκτρονικών υπολογιστών - Μουρουγιάννης, Χριστόφορος - Ιωάννης (2015)
Σκοπός της μεταπτυχιακής διατριβής αποτέλεσε η δημιουργία συμπληρωματικού πληροφοριακού εκπαιδευτικού υλικού για τη χρήση μαθητών των πρώτων τάξεων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Α΄ και Β΄Γυμνασίου) κατά τη διάρκεια των μαθημάτων πληροφορικής. Δεν πρόκειται για μία διαδραστική εφαρμογή αλλά για μία απλή αφήγηση γύρω από την ιστορία των ηλεκτρονικών υπολογιστών και του κυβερνοχώρου.