Δημιουργία Τριδιάστατης Εφαρμογής,συνδεδεμένης με Βάση Δεδομένων χρήσης χώρων : το παράδειγμα του Κτιρίου Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου - ΔΕΛΛΑΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ - ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ (2015)
Η εφαρμογή που πραγματεύεται η διπλωματική εργασία βασίζεται στο ακόλουθο σενάριο: Δημιουργία και ανάπτυξη του τριδιάστατου μοντέλου του κτιρίου της Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στη Μυτιλήνη. Οποιοσδήποτε χρήστης να μπορεί να περιηγηθεί στο κτίριο σε πραγματικό χρόνο (real time). Σε κάθε πόρτα εμφανίζονται δυναμικά τα δεδομένα που περιγράφουν την υπηρεσία του Πανεπιστημίου που συνδέεται με το συγκεκριμένο γραφείο ή χώρο. Η όλη εφαρμογή συνδέεται με Βάση Δεδομένων στην οποία μπορεί ο διαχειριστής του συστήματος να τροποποιήσει τα δεδομένα. Για παράδειγμα, αν το Γραφείο της Φοιτητικής Μέριμνας μεταφερθεί σε άλλη αίθουσα τότε θα μπορεί ο διαχειριστής να τροποποιήσει τα δεδομένα και να συνδέσει την παρουσίαση του συγκεκριμένου γραφείου με την καινούρια διεύθυνση.