Σχεδιασμός και υλοποίηση οπτικών αναπαραστάσεων για την προβολή ενός μουσικού συγκροτήματος - Κεφαλά, Αθανασία - Μιχαήλ (2015)
Η παρούσα εργασία αποτελεί μια έρευνα πάνω στην έννοια του brand, με στόχο τη δημιουργία οπτικής ταυτότητας για το μουσικό συγκρότημα melo dB.Πιο συγκερκιμένα, αποτελεί μια προσπάθεια κατανόησης της έννοιας του brand μέσα από την ιστορική εξέλιξη, τις σύγχρονες θεωρίες και μελλοντικές προσεγγίσεις.Επιπροσθέτως, δίνεται έμφαση στο ρόλο των brands στη μουσική βιομηχανία και στη σημασία της οπτικής ταυτότητας για την προώθηση της μουσικής. Τέλος, παρουσιάζονται όλα τα στάδια σχεδιασμού και υλοποιήσης της οπτικής ταυτότητας των melo dB.