Ηλεκτρονικά παιχνίδια (video games) ως περιβάλλοντα μάθησης στην περιβαλλοντική εκπαίδευση - Καραφέρης, Θωμάς - Δημήτριος (2015)
Εφαρμογή διδασκαλίας θεμάτων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης με τη χρήση εμπορικών ηλεκτρονικών παιχνιδιών για την προσομοίωση δυναμικών συστημάτων