Ο κόσμος των σφουγγαριών της Μεσογείου - Πουγούνια, Αικατερίνη (2015)
η εργασία αυτή ασχολείται με την εισαγωγή ενός περιβαλλοντικού project με θέμα τα σφουγγάρια της μεσογείου σε σχολικές τάξεις του δημοτικού σχολείου. προτείνονται ενδιαφέρουσες δραστηριότητες προκειμένου τα παιδιά να γνωρίσουν τον θαλάσσιο αυτό οργανισμό και να ευαισθητοποιηθούν για την προστασία του. παράλληλα μέσω ενός ερωτηματολογίου που μοιράστηκε στους μαθητές συλλέχθηκαν οι γνώσεις και απόψεις τους για το συγκεκριμένο θέμα καί βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα.