Το πράσινο περιβάλλον εργασίας του τραπεζικού κλάδου στην πόλη της Ρόδου - Ναυπλιώτης, Εμμανουήλ - Νικόλαος (2015)
Η παρούσα διπλωματική εργασία πραγματεύεται ως θέμα το πράσινο περιβάλλον εργασίας του τραπεζικού κλάδου στην πόλη της Ρόδου. Εφαλτήριο για την επιλογή του συγκεκριμένου θέματος αποτελεί η συνεχής κλιματική αλλαγή και η αρνητική επιρροή που διαδραματίζει στην καθημερινή μας ζωή. Κύριος στόχος της εργασίας είναι η μελέτη των «πράσινων» μεθόδων που εφαρμόζονται στον τραπεζικό τομέα στην χώρα μας προς τους εργαζόμενους και πώς αυτό διαχέεται στην μετέπειτα τοπική κοινωνία με σκοπό την δημιουργία και την περαιτέρω ενίσχυση της περιβαλλοντικής κουλτούρας και την ένταξη της στην ευρύτερη επιχειρηματική κοινωνική καθημερινότητα.