«O βαθμός διαφοροποίησης γνώσεων, απόψεων και στάσεων των μαθητών της επαρχίας Ελασσόνας σε σχέση με τα περιβαλλοντικά προβλήματα της περιοχής» - ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΙΩΑΝΝΗΣ (2015)
Η εργασία αυτή εκπονήθηκε για να διερευνήσει το βαθμό διαφοροποίησης των γνώσεων, των απόψεων και των στάσεων των μαθητών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της επαρχίας Ελασσόνας σε σχέση με τα περιβαλλοντικά προβλήματα του νομού Λάρισας. Η διερεύνηση αυτή έγινε τόσο σε θεωρητικό επίπεδο (πρώτο μέρος της εργασίας) όσο και σε ερευνητικό επίπεδο (δεύτερο μέρος της εργασίας).