Η υιοθέτηση ειδικών και εναλλακτικών μορφών τουρισμού ως αναγκαία συνθήκη για την αειφορική ανάπτυξη ενός τουριστικού προορισμού: μελέτη περίπτωσης η νήσος Ρόδος - ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ, ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (2015)
Η παρούσα διπλωματική εργασία πραγματεύεται το πώς μπορούν οι ειδικές και εναλλακτικές μορφές τουρισμού να βοηθήσουν στην αειφόρο ανάπτυξη ενός προορισμού. Η πράξη έχει δείξει ότι το μαζικό μοντέλο τουρισμού δεν μπορεί να προσφέρει βιώσιμη ανάπτυξη σε έναν προορισμό. Μελετάται η ιδιαίτερη περίπτωση της νήσου Ρόδου.