Αξιολόγηση των περιβαλλοντικών προγραμμάτων που εφαρμόζονται στα νηπιαγωγεία της Ρόδου (εντός και εκτός πόλεως) - Τοτοκώτση, Αλεξάνδρα - Ηλίας (2015)
Το θέμα της διπλωματικής μου εργασίας είναι η «Αξιολόγηση των περιβαλλοντικών προγραμμάτων που εφαρμόζονται στα νηπιαγωγεία της Ρόδου (εντός και εκτός πόλεως)». Πραγματοποιήθηκαν 20 συνεντεύξεις με εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στα νηπιαγωγεία της Ρόδου και εφαρμόζουν περιβαλλοντική εκπαίδευση, προκειμένου να διερευνηθούν οι επιλογές των εκπαιδευτικών προσχολικής ηλικίας σχετικά με την εφαρμογή των προγραμμάτων Π.Ε. και η διαδικασία που ακολουθούν κάθε φορά που θέλουν να διεξάγουν προγράμματα Π.Ε.