Μελέτη για την κατασκευή ενεργειακού πάρκου σε σχολική αυλή με στόχο την ευαισθητοποίηση των μαθητών και των εκπαιδευτικών - Ποντίκης, Χρήστος - Χαράλαμπος (2015)
Η εργασία αυτή αφορά την κατασκευή ενεργειακού πάρκου σε σχολική αυλή με στόχο την ευαισθητοποίηση των μαθητλων και των εκπαιδευτικών.