Εκτίμηση, αξιολόγηση και σύγκριση βασικών μοντέλων θνησιμότητας για την ελληνική εμπειρία - Καλαϊτζάκη, Άννα - Νικόλαος (2015)
Χρήση του πακέτου lifemetrics σε ελληνικά δεδομένα με σκοπό την εκτίμηση σύγκριση και εκτίμηση βασικών μοντέλων θνησιμότητας