Αναλογιστική μελέτη του μαθηματικού ασφαλίστρου του κλάδου των Ι.Χ. αυτοκινήτων στην Ελλάδα για τη χρονική περίοδο 1999-2004 - Φαρμακίδης, Σταύρος (2015)
Aναλύεται και μελετάται το χαρτοφυλάκιο της ασφαλισης των Ι.Χ. αυτοκινήτων για όλη την Ελλάδα και για τα έτη 1999-2004 το οποίο μας δόθηκε απο την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών της Ελλάδος, με τη βοήθεια της θεωρίας των Γενικευμένων Γραμμικών Μοντέλων.