Foldover παραγοντικοί σχεδιασμοί - Βαρδάγγαλου, Ελένη - Γεώργιος (2015)
Στην αρχή αναφέρονται Semifolding 2k-p Σχεδιασμοί,ακολουθούν μερικές ιδιότητες των blocked και unblocked foldover για 2k-p σχεδιασμούς,βέλτιστα foldover σχέδια για κλασματικούς παραγοντικούς foldover σχεδιασμούς δύο επίπεδων, βέλτιστα foldover σχέδια για κανονικούς κλασματικούς παραγοντικούς σχεδιασμούς s επιπέδων,foldover σε μη-ορθογώνιων σχεδιασμών και τέλος μια ανάλυση πραγματικών δεδομένων.