Στατιστική Ανάλυση Δεδομένων Υποβοηθούμενης Γονιμοποίησης - Παγουρόπουλος, Παναγιώτης - Κωνσταντίνος (2015)
Στην παρούσα διπλωματική αναλύονται περιγραφικά δοσμένες μεταβλητές ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής με κρυοσυντηρημένα έμβρυα. Κατασκευάζονται και ερμηνεύονται μοντέλα λογιστικής παλινδρόμησης με τη μέθοδο της προς τα πίσω κατά βήματα απαλοιφής καθώς και αντίστοιχο πρόγραμμα σε matlab για ανάλυση deviance. Τέλος γίνεται σύγκριση των αποτελεσμάτων των δύο μεθόδων.