Πειραματικοί Σχεδιασμοί Lean Από Μη-ισοδύναμους Πίνακες Hadamard - Χρονόπουλος, Σταύρος - Χρήστος (2015)
Στην παρούσα εργασία διεξάγεται μια μελέτη των σχεδιασμών Lean που προκύπτουν από μη-ισοδύναμους πίνακες Hadamard διαφόρων τάξεων. Οι σχεδιασμοί αυτοί προσφέρουν έναν αποδοτικό τρόπο για τη μελέτη, με οικονομικό τρόπο, παραγόντων δύο επιπέδων, όταν δεν υπάρχει ορθογώνιος σχεδιασμός της επιθυμητής τάξης.