Τα παραδοσιακά επαγγέλματα της λαογραφικής έκθεσης του ιστορικού-λαογραφικού & φυσικής ιστορίας Μουσείου Ν. Κοζάνης: παρουσίαση τους μέσω πολυμεσικής εφαρμογής - Σκόδρας, Ευθύμιος (2015)
Η παρούσα εργασία αποσκοπεί να επισημάνει πως ο σχεδιασμός και η δημιουργία της πολυμεσικής εφαρμογής, θα λειτουργεί επικουρικά προς την λαογραφική έκθεση και πιο συγκεκριμένα στη θεματική ενότητα «συντεχνίες και παραδοσιακά επαγγέλματα». Ακόμη, αποτελεί ερμηνευτικό μέσο πληροφόρησης και εργαλείο προσέγγισης της συγκεκριμένης θεματικής του Λαογραφικού Μουσείου Κοζάνης.