Σχεδίαση συμπεριφοράς και προγραμματισμού ενός κινητού ρομπότ mindstorms nxt: δυνατότητες εφαρμογής σε μία πινακοθήκη - Ιωαννίδου, Πηνελόπη - Κωνσταντίνος (2015)
Προγραμματισμός κινητού ρομπότ "έξυπνο τούβλο"