Σχεδιασμός και υλοποίηση ιστοσελίδας και βάσης δεδομένων εκπαιδευτικών υπηρεσιών για την β/θμια εκπαίδευση: το παράδειγμα του 1ου Γυμνασίου Μυτιλήνης - Κουτσαντώνης, Αλέξανδρος - Κωνσταντίνος (2015)
Ανάπτυξη μιας βάσης δεδομένων για την ενημέρωση γονέων και κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Μυτιλήνης