Υγιεινή σφαγείων και ο ρόλος της εκπαίδευσης των εργαζομένων - Βασιλείου, Θεόδωρος (2015)
Η υγιεινη των σφαγείων είναι πολύ σημαντική ώστε να παράγονται ασφαλή τρόφιμα και σε αυτό παίζει σημαντικό ρόλο η εκπαίδευση των εργαζομένων