Το Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Ζακύνθου και η Συμβολή του στη Βιώσιμη Ανάπτυξη του Νησιού - Κούτσης, Παύλος (2015)
Στόχος της παρούσας έρευνας είναι να διερευνηθεί η υπάρχουσα κατάσταση του ΕΘΠΖ σε σχέση με την βοήθεια την οποία προσφέρει στη βιώσιμη ανάπτυξη του νησιού, η σχέση του με τους υπόλοιπους φορείς της Ζακύνθου καθώς επίσης και οι προοπτικές μιας καλύτερης αξιοποίησης των αναπτυξιακών δυνατοτήτων του Πάρκου σε συνδιασμό με τα τοπικά συγκριτικά πλεονεκτήματα