Φυτοφάρμακα-υπολειμματικότητά τους σε υδάτινα οικοσυστήματα με έμφαση στον Αμβρακικό κόλπο - Διαμαντής, Χρυσόστομος (2015)
Στην παρούσα εργασία γίνεται μια βιβλιογραφική ανασκόπιση ερευνών που έχουν εξετάσει την υπολειμματικότητα των φυτοφαρμάκων σε υδάτινα οικοσυστήματα διεθνώς, αλλά με έμφαση στον Αμβρακικό κόλπο.