Ανάπτυξη λογισμικού για την καταγραφή, ταξινόμηση και ανάλυση υδρολογικών δεδομένων με χρήση συστημάτων Γ.Σ.Π. - Τσιρόπουλος, Ζήσης (2015)
Στο λογισμικό αυτό γίνεται σχεδιασμός (ψηφιοποίηση) και καταχώρηση των δεδομένων των υδροσημείων (γεωτρήσεις και πηγές) μίας περιοχής. Τα στοιχεία τα οποία καταχωρούνται μπορούν να ταξινομηθούν και να αξιολογηθούν για την εξαγωγή κρίσιμων συμπερασμάτων, καθώς και για τις ανάγκες μελετητικών και ερευνητικών σκοπών. Αυτό γίνεται με εκτύπωση των πινάκων των δεδομένων, με εκτύπωση χαρτών, με ταξινόμηση των δεδομένων και με δημιουργία γραφημάτων.