H αντίδραση των καταναλωτών στην πληροφόρηση για διατροφικά σκάνδαλα και την ασφάλεια των τροφίμων - Διαμαντή, Αγγελική - Γεώργιος (2015)
Στην παρούσα πτυχιακή εξετάζεται η αντίδραση του καταναλωτή σχετικά με τις πληροφορίες που δέχεται για τα διατροφικά σκάνδαλα, που απασχόλησαν την κοινή γνώμη τα τελευταία χρόνια, συγκριτικά με τις γνώσεις του πάνω στα θέματα της ασφάλειας των τροφίμων. Αναλύθηκε το θέμα της ασφάλειας των τροφίμων και οι πρακτικές διαχείρισης των τροφίμων σε σχέση με την ασφάλεια. Εξετάστηκε επίσης η αντίδραση του καταναλωτή στα πλαίσια της αντίληψης του κινδύνου πάνω στην ασφάλεια των τροφίμων και ο ρόλος των Μ.Μ.Ε ως μέσον πληροφόρησης σχετικά με τα διατροφικά σκάνδαλα.