Η επίδραση των θειικών ανιόντων στη συσσώρευση νιτρικών στα φύλλα μαρουλιού - Ζώτος, Κωνσταντίνος (2015)
Η επίδραση των νιτρικών στα φυτά του μαρουλιού φαίνεται να μειώνεται καθως αυξάνεται η ποσότητα των θειικών στο θρεπτικό διάλυμα που βρίσκεται το φυτό