Περιβαλλοντική διαχείριση σε ελληνικές επιχειρήσεις : οφέλη, κόστη και πιέσεις - Μητσάκου, Βασιλική (2015)
Στη συγκεκριμένη διπλωματική εργασία διερευνούνται οι πιέσεις τα οφέλη και τα κόστη που δημιουργούνται στις επιχειρήσεις απο την εφαρμογή συστημάτων περιβαλλοντικής διαχείρισης. Η έρευνα διεξάγεται σε 140 επιχειήσεις στο σύνολο χώρας οι οποίες ειχαν περιβαλλοντικές δαπάνες στο παρελθόν.