ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ 2005-2006 - ΤΣΑΓΑΛΟΣ, ΝΕΟΚΛΗΣ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (2015)
Η διπλωματική διατριβή, μελέτησε την απεικόνιση της αγροβιοτεχνολογίας, στον Ελληνικό Έντυπο Τύπο. Η ερεύνα περιέλαβε τρείς (3) εφημερίδες καθημερινής κυκλοφορίας: «Ελευθεροτυπία», «Τα Νέα», «Καθημερινή». Η ανάλυση των αποτελεσμάτων επικεντρώθηκε στην χωρική και χρονική κατανομή, την πλαισίωση και την απεικόνιση του ρίσκου της αγροβιοτεχνολογίας στην αρθρογραφία, για τα έτη 2005-2006. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι, αν και εντοπίστηκαν διαφοροποιήσεις ανάμεσα στις εφημερίδες, δεν υπήρξε συγκριτικά σημαντική μεταβολή σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, σε σχέση πάντα με τα ευρήματα μελετών που προηγήθηκαν