Αξιολόγηση εκθέσεων αειφορίας βάσει της μεθοδολογίας UNEP/Sustainability - Τριανταφύλλου, Νικόλαος (2015)
Η παρούσα εργασία έχει σαν στόχο την αξιολόγηση των ελληνικών εκθέσεων αειφορίας με έτος αναφοράς το 2004- 2005, και σύγκρισή τους μεταξύ τους. Συνολικά αξιολογήθηκαν 16 απολογισμοί. Η επιλογή των απολογισμών έγινε με βάση τα μέλη του Ελληνικού Δικτύου για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, τη βάση δεδομένων του δικτυακού τόπου Corporate Register κ.α. Για την αξιολόγηση των απολογισμών χρησιμοποιήθηκε η μεθοδολογία Sustainability Index Report, the Global Reporters και εφαρμόστηκε στους απολογισμούς. Πέραν της αξιολόγησης των απολογισμών, πραγματοποιείται και βελτίωση του συστήματος αξιολόγησης