Η αρχή της πλήρους τιμολόγησης στο νερό ύδρευσης στις χώρες της Ε.Ε.: η ενσωμάτωση του περιβαλλοντικού κόστους στην τιμή του νερού: η περίπτωση της Αθήνας - Ζαχαριάδης, Αναστάσιος - Δημήτριος (2015)
-