Μελέτη υγρών αποβλήτων τυροκομείων: η περίπτωση των τυροκομείων της Λέσβου
Τα υγρά απόβλητα επεξεργασίας του γάλακτος συνιστούν ιδιαίτερα σημαντικό περιβαλλοντικό πρόβλημα, καθώς παρουσιάζουν υψηλό οργανικό φορτίο και μεγάλες διακυμάνσεις. Παρά το γεγονός ότι οι περιβαλλοντικοί νόμοι θέτουν σαφή όρια για τα επίπεδα των ρυπαντών, η συνήθης πρακτική που εφαρμόζεται στην Ελλ...
Αποθηκεύτηκε σε:
| Κύριος συγγραφέας: | |
|---|---|
| Άλλοι συγγραφείς: | |
| Γλώσσα: | Greek |
| Δημοσίευση: |
2015
|
| Θέματα: | |
| Διαθέσιμο Online: | https://vsmart.lib.aegean.gr/webopac/FullBB.csp?WebAction=ShowFullBB&EncodedRequest=*7D*0B*F9*FD*FB*E1*B4g*CDD*C1*A89*5D*28*9F&Profile=Default&OpacLanguage=gre&NumberToRetrieve=50&StartValue=2&WebPageNr=1&SearchTerm1=2009%20.1.1887&SearchT1=&Index1=Keywordsbib&SearchMethod=Find_1&ItemNr=2 http://hdl.handle.net/11610/15021 |
| Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
Διαδίκτυο
https://vsmart.lib.aegean.gr/webopac/FullBB.csp?WebAction=ShowFullBB&EncodedRequest=*7D*0B*F9*FD*FB*E1*B4g*CDD*C1*A89*5D*28*9F&Profile=Default&OpacLanguage=gre&NumberToRetrieve=50&StartValue=2&WebPageNr=1&SearchTerm1=2009%20.1.1887&SearchT1=&Index1=Keywordsbib&SearchMethod=Find_1&ItemNr=2http://hdl.handle.net/11610/15021