Μελέτη υγρών αποβλήτων τυροκομείων: η περίπτωση των τυροκομείων της Λέσβου

Τα υγρά απόβλητα επεξεργασίας του γάλακτος συνιστούν ιδιαίτερα σημαντικό περιβαλλοντικό πρόβλημα, καθώς παρουσιάζουν υψηλό οργανικό φορτίο και μεγάλες διακυμάνσεις. Παρά το γεγονός ότι οι περιβαλλοντικοί νόμοι θέτουν σαφή όρια για τα επίπεδα των ρυπαντών, η συνήθης πρακτική που εφαρμόζεται στην Ελλ...

Πλήρης περιγραφή

Αποθηκεύτηκε σε:
Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριος συγγραφέας: Ευθυμίου, Μαρία - Ευστράτιος
Άλλοι συγγραφείς: Στασινάκης, Αθανάσιος
Γλώσσα:Greek
Δημοσίευση: 2015
Θέματα:
Διαθέσιμο Online:https://vsmart.lib.aegean.gr/webopac/FullBB.csp?WebAction=ShowFullBB&EncodedRequest=*7D*0B*F9*FD*FB*E1*B4g*CDD*C1*A89*5D*28*9F&Profile=Default&OpacLanguage=gre&NumberToRetrieve=50&StartValue=2&WebPageNr=1&SearchTerm1=2009%20.1.1887&SearchT1=&Index1=Keywordsbib&SearchMethod=Find_1&ItemNr=2
http://hdl.handle.net/11610/15021
Ετικέτες: Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!

Διαδίκτυο

https://vsmart.lib.aegean.gr/webopac/FullBB.csp?WebAction=ShowFullBB&EncodedRequest=*7D*0B*F9*FD*FB*E1*B4g*CDD*C1*A89*5D*28*9F&Profile=Default&OpacLanguage=gre&NumberToRetrieve=50&StartValue=2&WebPageNr=1&SearchTerm1=2009%20.1.1887&SearchT1=&Index1=Keywordsbib&SearchMethod=Find_1&ItemNr=2
http://hdl.handle.net/11610/15021