Κατηγοροποίηση της ελληνικής βιβλιογραφίας στην περιβαλλοντική εκπαίδευση και εκτίμηση περιβαλλοντικού προφίλ των επισκεπτών σπηλαίων στην Ελλάδα. - Μούχαλου, Ελισάβετ (2015)
α) Μια καταγραφή και κατηγοριοποίηση της ελληνική ς βιβλιογραφίας (βιβλία, προτάσεις διδακτορικών διατριβών, διπλωματικές-πτυχιακές εργασίες, άρθρα) για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση που υπάρχει διαθέσιμη στο Εργαστήριο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Αγωγής και Επικοινωνίας του Τμήματος Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου και β) μια ερευνητική προσπάθεια, που αφορά την εκτίμηση του περιβαλλοντικού προφίλ των επισκεπτών σπηλαίων στην Ελλάδα. Τα δεδομένα προέρχονται από απαντήσεις σε ερωτηματολόγια επισκεπτών σε πέντε σπήλαια στον Ελλαδικό χώρο.