Τεχνικο-οικονομική μελέτη εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων στη στέγη του κτιρίου Κεντρικής Διοίκησης στον Λόφο Ξενία - Παναγόπουλος, Διονύσιος (2015)
Θέμα της παρούσας εργασίας είναι οι εξελίξεις στον τομέα των φωτοβολταϊκών συστημάτων τόσο από τεχνολογική όσο και από οικονομική σκοπιά. Εξετάζεται επίσης η περίπτωση εγκατάστασης φωτοβολταϊκών επί της στέγης του κτιρίου της Κεντρικής Διοίκησης στον λόφο Ξενία.