Fabrication of Nanostructured Materials for Gas Sensors using Aerosol-based Techniques - Γκουτζιώτης, Αθανάσιος - Απόστολος (2015)
Στις μέρες μας, η ρύπανση και τα αέρια που εκπέμπουν από τα οχήματα αυξάνεται δραματικά ως εκ τούτου οι αισθητήρες NOx είναι απαραίτητα για την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και εμείς να γνωρίζουμε ακριβώς τη διάσταση του προβλήματος.Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε μια συσκευή αισθητήρα αερίου που μπορεί να ανιχνεύσει μικρές συγκεντρώσεις των NOx (NO, NO2) αέρια.