Στάσεις και αντιλήψεις των πολιτών για την διαχείριση των αστικών απορριμμάτων: μια συγκριτική ανάλυση στους δήμους Κορίνθου και Καβάλας - Μακρής, Μάριος - Γεώργιος (2015)
Η παρούσα διπλωματική διατριβή αποσκοπεί στη διερεύνηση γνώσεων και αντιλήψεων για τα αστικά απορρίμματα και την διαχείριση τους σε δύο διαφορετικούς Δήμους της Ελλάδας καθώς και στην παρουσίαση ενός εναλλακτικού σεναρίου διαχείρισης απορριμμάτων, στηριζόμενο στην αρχή «ο ρυπαίνων πληρώνει».