Διερεύνηση της επίδρασης των οπτικών ιδιοτήτων των αερολυμάτων στο ισοζύγιο ακτινοβολίας του πλανήτη, μέσω LibRadtran - Χαραχλέ, Παναγιώτα - Χρήστος (2015)
Μοντελοποίηση της κλιματικής επίδρασης των αερολυμάτων στο ισοζύγιο ακτινοβολίας του πλανήτη και η απόκριση του λογισμικού LibRadtran στην επίδραση των οπτικών ιδιοτήτων των αερολυμάτων