Ηλεκτροχημική οξείδωση υγρών αστικών αποβλήτων και υγρών αποβλήτων ελαιοτριβείων - Οικονομίδης, Αλέξανδρος - Πανταζής (2015)
Σκοπός της παρούσας μεταπτυχιακής διατριβής είναι η μελέτη και η βελτιστοποίηση ηλεκτρολυτικών μεθόδων επεξεργασίας υγρών αστικών και βιομηχανικών αποβλήτων και εκπονήθηκε στα πλαίσια του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών Περιβαλλοντική και Οικολογική Μηχανική υπό την επίβλεψη του Καθηγητή Στασινάκη Αθανάσιου.Τα πειράματα της ηλεκτρολυτικής μεθόδου πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις Βιολογικής Επεξεργασίας Λυμάτων Μυτιλήνης με την υποστήριξη του προσωπικού της υπηρεσίας.Οι χημικές αναλύσεις πραγματοποιήθηκαν στο εργαστήριο χημικών αναλύσεων των εγκαταστάσεων Βιολογικής Επεξεργασίας Λυμάτων Μυτιλήνης. Κατά την διάρκεια των αναλύσεων, πολύτιμη ήταν η βοήθεια του κ. Βασίλαρου Σωτήρη, υπεύθυνου Χημικού του τμήματος των εγκαταστάσεων.