Τεχνοοικονομική μελέτη για την κατασκευή και λειτουργία υβριδικού σταθμού στη νήσο Χίο - Μανωλάκης, Ευστράτιος (2015)
Τοποθέτηση ανεμογεννητριών και αντλισιοταμιευτήρα για παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος στη Χίο