Ανάπτυξη διαδικτυακής εφαρμογής δημιουργίας κοινωνικών δικτύων - Κατσάλα, Μαρία (2015)
Στόχος της παρούσας εργασίας, αποτελεί η μελέτη και έρευνα τόσο των Διαδικτυακών Υπηρεσιών Κοινωνικής Δικτύωσης που συναντώνται στον Παγκόσμιο Ιστό όσο και η δημιουργία κοινωνικών δικτύων με την βοήθεια διαδικτυακών εργαλείων (πχ joomla). Συνοπτικά, στο πρώτο μέρος, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση για τα Κοινωνικά δίκτυα και την κοινωνική δικτύωση. Στο δεύτερο μέρος παρουσιάζεται μια λεπτομερής ανάλυση των κυριότερων τύπων των κοινωνικών δικτύων. Το τρίτο μέρος αναφέρεται σε λεπτομερής ανάλυση υπαρχόντων λύσεων και εφαρμογών δημιουργίας εστιασμένων κοινωνικών δικτύων και στο τέταρτο μέρος θα παρουσιασθεί ο σχεδιασμός και η ανάλυση της προτεινόμενης εφαρμογής δημιουργίας Κοινωνικών Δικτύων. Στο πέμπτο και τελευταίο μέρος θα παρουσιαστεί μελέτη περίπτωσης δημιουργίας Κοινωνικού Δικτύου για τα αθλητικά δρώμενα της Χίου.