Τραπεζικά προϊόντα και υπηρεσίες στον ναυτιλιακό τομέα - Βασιλάκου, Ανδριανή - Παρασκευάς (2015)
Στην εργασία αυτή γίνεται η ανάλυση τραπεζικών και ναυτιλιακών προϊόντων καθώς και η μεθοδολογία τιμολόγησης κεφαλαίων από τις τράπεζες