Kατασκευή χαρτοφυλακίων διεθνών χρηματιστηριακών δεικτών - Πούτος, Bασίλης (2015)
Η συγκεκριμένη διπλωματική εργασία επικεντρώνεται στην κατασκευή αποδοτικών και αποτελεσματικών χαρτοφυλακίων τα οποία έχουν ως αξιόγραφα τις αποδόσεις των χρηματιστηριακών δεικτών και όχι αποδόσεις μετοχών.