Επένδυση σε ακίνητα στο νέο οικονομικό περιβάλλον - Γκέκας, Ιωάννης (2015)
Βασικότερος σκοπός της συγκεκριμένης διπλωματικής εργασίας αποτελεί η διεξοδική έρευνα και η εκτενής μελέτη σε ότι αφορά το εξαιρετικά σημαντικό και ιδιαίτερα σύγχρονο ζήτημα της επένδυσης κεφαλαίων. Στόχος μας είναι να μελετήσουμε και να παρουσιάσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλες τις πτυχές του συγκεκριμένου θέματος, όπου θα παρουσιάσουμε τι ίσχυε πριν την κρίση και πως διαμορφώθηκε το νέο οικονομικό περιβάλλον μετά την παγκόσμια χρηματοοικονομική κρίση των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής το 2007 αλλά και την επίδραση που είχε η συγκεκριμένη οικονομική ύφεση στην χώρα μας και στον συγκεκριμένο τομέα των επενδύσεων. Σημαντικό μέρος της εργασίας μας θα αφορά τις μεθόδους αξιολόγησης των επενδύσεων καθώς αποτελεί και το βασικότερα ζήτημα της εν λόγω διπλωματικής εργασίας το οποίο θα μας βοηθήσει να βγάλουμε πιο χρήσιμα τελικά συμπεράσματα για την διαφοροποίηση της προ κρίσης εποχής και του καινούριου διαμορφωμένου οικονομικού περιβάλλοντος μετά από την συγκεκριμένη χρηματοοικονομική κρίση.