Combined transport: current status & ICT use in Greek freight operators - Φλατσούσης, Γεώργιος (2015)
Ο βασικός στόχος της παρούσας διπλωματικής εργασίας είναι η παρουσίαση των κύριων χαρακτηριστικών και βασικών των «παικτών» των συνδυασμένων εμπορευματικών μεταφορών και ταυτόχρονα η ανασκόπηση των διαφόρων πληροφοριακών συστημάτων τα οποία μπορούν να αυτοματοποιήσουν καθημερινές λειτουργίες. Επιπλέον, η διπλωματική εργασία αυτή, στοχεύει στην ανάλυση της υφιστάμενης κατάστασης των συνδυασμένων μεταφορών στην Ελλάδα και στην έρευνα για την εφαρμογή των συστημάτων πληροφορικής και επικοινωνίας στο χώρο της Ελλάδας.