Προσομοίωση και ανάλυση βιομηχανικών συστημάτων - Παντελάρος, Δημήτριος (2015)
Η παρούσα Διπλωματική Εργασία έχει ως αντικείμενο μελέτης την περιγραφή και ανάλυση της μεθόδου της Προσομοίωσης και το χώρο εφαρμογής της. Η εργασία αυτή αποτελεί μια θεωρητική προσέγγιση στο επιστημονικό πεδίο που αφορά την ανάλυση της μεθόδου της προσομοίωσης και την εφαρμογή της. Παρουσιάζονται αναλυτικά η έννοια της μεθόδου της προσομοίωσης, τα στάδια που συστήνουν την εφαρμογή της, δίνοντας έμφαση στις περιπτώσεις των προβλημάτων που αντιμετωπίζονται με αυτή.