Τραπεζικά πληροφοριακά συστήματα και e-banking - Μαστροπέτρου, Άννα (2015)
Παρουσιάζεται "τι είναι τράπεζα", πώς λειτουργεί και τα τραπεζικά προϊόντα. Τι είναι το e-banking, τα είδη και η ασφάλειά του. Τέλος, έρευνα στα πληροφοριακά συστήματα σε 4 τράπεζες και σύγκριση όλων των ελληνικών τραπεζών με υποκειμενικά κριτήρια.