Ο διεθνής ανταγωνισμός στην Μέση Ανατολή μετά την 11η Σεπτεμβρίου 2001 - Παπίκα, Θεοδώρα (2015)
Η παρούσα εργασία προσπαθεί να εξηγήσει τον ανταγωνισμό των Μεγάλων Δυνάμεων (ΗΠΑ, Ε.Ε., Ρωσία και Κίνα) στην Μέση Ανατολή, τα συμφέροντά τους στην περιοχή και τις πολιτικές που ακολουθούν ιδιαίτερα μετά την 11η Σεπτεμβρίου 2001.